Aiud Maraton – detalii legate de traseu si inscriere

Maraton Aiud

In data de 19 martie 2016 Aiud va fi gazda celei de-a doua editii a unei competitii caritabile, organizata de catre Levi Polgar, cu ajutorul unor prieteni binevoitori. Doritorii se pot inscrie la probele de semimaraton si maraton, iar numarul de participanti e limitat la 300. Pana in prezent (duminica, 24 ianuarie) sunt inscrise 179 de persoane la ambele probe (70 – maraton si 109 – semimaraton).

Traseul este de tip circuit pentru ambele probe: va incepe si se va termina cu o bucata de mai putin de 1 km de asfalt, restul distantei urmand sa fie parcursa pe drumuri forestiere. Astfel, Levi ne recomanda sa alergam cu adidasi de trail pentru a evita accidentarile. Din spusele organizatorilor, traseul e unul cu dificultate redusa, alergabil in intregime, cu multe urcari si coborari accesibile. Diferenta de nivel e de aproximativ 1100 de metri la semimaraton, respectiv 1600 de metri la maraton.

Inscrierea este gratuita, dar se pot face donatii in conturile RO24BTRLRONCRT0329751501 (RON)  / RO71BTRLEURCRT0329751501 (EUR), cu mentiunea Aiud Maraton. Suma stransa va fi impartita in mod egal asociatiilor Little People Romania si Asociatiei Persoanelor cu Handicap Neuromotor din Romania. In 2015, valoarea donatiilor a fost de 3175 RON.

Important: Nu se vor putea face donatii la fata locului.

Mai multe detalii gasiti pe site-ul werun.ro

Ne vedem la start!

 

Da mai departe!
Share on FacebookEmail this to someoneTweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Ce parere ai?

comentarii