Ajutati-ma sa ii ajut pe copiii din PFR!

Ajut PFR

1. Prison Fellowship Romania (PFR) e un ONG care si-a inceput activitatea in Romania acum 21 de ani, incercand sa faciliteze reintegrarea detinutilor in viata cotidiana, odata ce acestia si-au ispasit pedeapsa. Ulterior, PFR s-a orientat si spre a-i ajuta pe copiii si tinerii care provin din familii defavorizate, astfel ca au pus bazele mai multor centre in care acestia primesc adapost, mancare calda si sprijin pentru a putea merge la scoala.

2. Bogdan Cristurean va participa in data de 13 august la Via Maria Theresia, in muntii Calimani si va incerca sa termine proba de ultramaraton: 81 km, aproximativ 4700 de metri diferenta pozitiva de nivel.

Legatura dintre cele doua puncte mentionate mai sus o face Thomsons Online Benefits – o companie britanica ce are unul din sedii in Cluj si care si-a luat angajamentul sa ii ajute cum stie mai bine pe cei de la PFR. In incercarea de a copia un stil de gandire care functioneaza foarte bine in Marea Britanie, planul suna cam asa:

Bogdan incearca sa alerge ultramaratonul, PFR devine cunoscut, lumea care vrea sa contribuie cu ceva doneaza o suma de bani, iar Thomsons isi ia angajamentul sa dubleze suma stransa, in limita a 2600 RON (500 GBP).

De exemplu, daca Bogdan aduna 2000 de lei, compania da si ea aceeasi suma. Banii stransi vor fi directionati in echiparea unui centru educational, unde tineri de toate varstele (scoala generala, liceu si facultate) din comunitatea sprijinita de PFR vor avea acces la internet si vor beneficia de indrumarea si sprijinul unor specialisti.

Donatiile se pot face in contul Fundatiei Prison Fellowship Romania, deschis la BRD: RO33BRDE130SV81538511300, in timp ce la detaliile tranzactiei trebuie trecut codul Thomsons1.

Acest sistem este unul pilot, iar angajatii Thomsons isi doresc sa mobilizeze cat mai multa lume pentru a face un bine celor care nu au avut sansa de a se naste si de a creste in conditii privilegiate.

Aici puteti gasi cateva poze de la prima intalnire dintre angajatii Thomsons si cativa dintre copiii ajutati de PFR, cu ocazia zilei de 1 iunie.

Pentru cei care nu isi imagineaza de ce ar vrea cineva sa isi forteze norocul incercand sa parcurga 80 de km prin munti in mai putin de 16 ore, le propun sa vizioneze acest clip, filmat acum doi ani, dupa prima editie.

Da mai departe!
Share on FacebookEmail this to someoneTweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Ce parere ai?

comentarii