Cat de mare poate fi un ou mic? – Ousoru Challenge

ousoru challenge

Destul de mare. Ca sa fim mai precisi, fix 1639 de metri inaltime. 

In caz ca nu era suficient de clar pana acum, acesta nu e raspunsul la intrebare din reclama la Dr. Oetker, ci altitudinea maxima la care vor ajunge alergatorii care participa in 3 iulie la prima editie a Hit The Egg – Ousoru Challenge. Concursul va avea o singura proba, cu o lungime de 22,6 kilometri si aproximativ 1200 de metri diferenta de nivel si va avea loc in muntii Suhard, judetul Suceava.

Startul se va da la ora 10:00, iar traseul e unul de tip bucla, cu startul si finishul in acelasi punct. Taxa de participare este de 60 RON, exceptie facand cei care doresc sa se inscrie in dimineata concursului, cand vor fi nevoiti sa plateasca 80 RON. In kitul de participare alergatorii vor primi un tricou tehnic, numarul de concurs personalizat, un plic de magneziu, un plic de anticarcel si un gel energizant. Cei care se inscriu la fata locului nu vor primi tricoul, ci vor fi nevoiti sa plateasca suplimentar taxa de transport perceputa de curier pentru o livrare ulterioara la domiciliu.

Hit The Egg – Ousoru Challenge este organizat de asociatiile Dorna Ecoactiv si Bucovina Freeride Society. La momentul scrierii acestui articol erau inscrisi 122 de participanti, insa asteptarile sunt in jurul a 200 – 250 de alergatori.

Din spusele organizatorilor, traseul este unul cu dificultate medie, unde trebuie acordata atentie sporita coborarii, care este foarte abrupta. Cat despre urcare, descrierea e cam asa:

Urci, vezi varful, crezi ca ai ajuns, iti dai seama ca te-ai inselat. Iar urci, iar vezi varful, iar crezi ca ai ajuns, iar iti dai seama ca te-ai inselat. Si tot asa, de mai multe ori.

Avand in vedere ca in acelasi weekend in zona are loc si un concurs de downhill, atmosfera va fi una de sarbatoare, cu o multime de pasionati ai sporturilor montane adunati intr-un singur loc.

Pentru inscrieri si pentru mai multe detalii, accesati pagina oficiala – hit-the-egg.ro.

Da mai departe!
Share on FacebookEmail this to someoneTweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Ce parere ai?

comentarii