Citesc si alerg

Citesc si alerg

Pentru mine, intrare intr-o librarie e la fel de ispititoare ca si incursiunea intr-un magazin cu articole sportive: parca fiecare carte sau fiecare pantof de alergare ma atrage intr-un fel cu totul aparte.

Zilele trecute stateam la caldura cu o carte in mana si cu un carnetel aproape, pregatita sa notez idei marete si recomandari de lectura. In acest cadru am descoperit ca, pe langa alte lucruri la fel de interesante, Jeff Bezos, fondatorul Amazon, a inceput sa alerge datorita dorintei lui de a merge in spatiu. De aici, mi-a fugit repede gandul (ar fi foarte bine daca as putea si eu sa alerg la fel de repede) la confortul pe care il am atunci cand ma asez pe fotofiu sa citesc si ca in momentele acelea mi-ar veni tare greu sa iau echipamentul de alergare pentru o fuga adevarata.

De dimineata, cand m-am trezit, cartea se uita ispititor la mine, dar m-am limitat la un capitol. Apoi, am imbracat in graba echipamanetul si am pornit in alergare sa vad cum orasul prinde viata in zori de zi. In timpul antrenamentului, am realizat ca pasiunile mele nu se sufoca ci chiar se sustin. In paginile pe care le citesc cu atata drag gasesc mereu motive sa ma tin de acest bun obicei, iar in timpul alergarii realizez ca mai am atat de multe de invatat.

Da mai departe!
Share on FacebookEmail this to someoneTweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Ce parere ai?

comentarii