Crosul Toamnei – Am fost, am alergat, ne-a placut

Crosul Toamnei Dej

Sambata a avut loc la Dej prima editie a Crosului Toamnei, eveniment caritabil care a avut drept scop strangerea de fonduri pentru copiii cu dizabilitati. Pe o vreme numai buna de alergat, Tibi Useriu a dat mai intai startul pentru proba copiilor (1,5 km), iar apoi au pornit si cei care s-au inscris la cursa mai lunga (3 km), inclusiv cativa copii cu varste sub 10 ani.

Atmosfera a fost una de sarbatoare, plina de voie buna. Organizatorii au reusit sa adune la linia de start participanti din Dej, Gherla, Bistrita si Beclean, printre care s-au numarat si cativa alergatori renumiti: Nicolae Balan, Mihai Ungur si, bieninteles, invitatul special al evenimentului – Tibi Useriu. Lor li s-au alaturat alti aproape 200 de copii, tineri, adulti si batrani care au inteles importanta sportului, mai ales daca prin asta ii ajuta si pe cei din jur. Suma stransa din taxe de participare si donatii se ridica la peste 2700 RON.

Prima editie a crosului a fost primita cu caldura de autoritati, acestea participand in mod activ la buna desfasurare a alergarii pe carosabil, dar si de localnicii care s-au oprit pentru cateva momente din activitatile cotidiene pentru a ne sustine si incuraja.

Mai multe poze gasiti aici.

Ne vedem la a doua editie a Crosului Toamnei!

 

Da mai departe!
Share on FacebookEmail this to someoneTweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Ce parere ai?

comentarii