Interviu – Adi Hadean

Adi Hadean alergator.ro
Adrian Hadean a purtat torta olimpica pentru Romania la deschiderea Jocurilor Olimpice de la Londra in 2012. De atunci Adrian a aparut in juriul Masterchef, ne-a dat idei bune pe blog si a alergat ca sa faca diferenta. Avand in vedere ca in perioada sarbatorilor cei mai multi dintre noi isi indreapta mai mult atentia asupra partii culinare, ni s-a parut interesant sa aflam parerea unui om care imbina cu succes gatitul si alergatul.
  1. Care a fost primul tau contact cu alergarea?

Am inceput sa alerg in momentul in care am constientizat ca este necesar sa schimb niste lucruri in viata mea. Am inceput cu un plan in care combinam sportul cu atentia sporita pe felul in care aleg sa mananc. Si de-atunci a ramas un stil de viata.

  1. Ce te motiveaza sa alergi?

O fac pur si simplu. Nu cred ca am nevoie acum  de o motivatie anume. Asa cum am spus e un stil de viata pe care mi l-am asumat cu cativa ani in urma.

  1. Care sunt criteriile dupa care alegi competitiile la care vei participa?

In general, o fac acolo unde stiu ca pot sa ajut. Si in limita timpului disponibil, accept cu placere propunerile de a alerga pentru a schimba lucruri in mai bine.

  1. Te atrage ideea unui maraton montan?

Nu m-am gandit la asta pana acum.

  1. Te-a ajutat alergarea in vreun fel: personal sau profesional?

Disciplina oricarui lucru pe care alegi sa-l faci te poate ajuta, indiscutabil. Cu atat mai mult cu cat e vorba de disciplina sportiva si de toate beneficiile pe care sportul le are asupra corpului si a mintii.

  1. Cum ai ajuns sa alergi in scopuri caritabile?

Mi s-a propus, pur si simplu. Daca pot ajuta, cu draga inima o fac.

  1. Cum a aparut ideea de #hadeanrun?

Mai mult decat o idee, a fost mai degraba rezultatul unor alegeri si proiecte pe care le-am desfasurat in ultimul timp.

  1. Cum se impaca bucataria cu alergatul?

Se completeaza foarte bine.

  1. Cei mai populari bucatari sustin din ce in ce mai fervent un stil de viata sanatos si

activitatea fizica. Care ar fi sfatul tau in ceea ce priveste alimentatia si miscarea?

Nu sunt eu specialist in nutritie sau sanatate ca sa dau sfaturi. Din experienta mea am invatat ca imbinarea echilibrata a celor doua nu poate aduce decat beneficii. Astfel ca aleg sa fiu responsabil cu mine insumi. Cred ca fiecare ne datoram asta.

  1. Ne poti recomanda o reteta de pe adihadean.ro numai buna pentru alergatori?

Orice reteta alegi, trebuie sa stii cand e bine sa o consumi si sa pastrezi moderatia. Cu exceptia cazurilor medicale clare, mancarea nu e nociva pentru corp in nicio forma a ei. Felul in care fiecare dintre noi alegem sa o combinam sau sa o consumam poate pune probleme. Ca in orice lucru, putina autoeducatie in privinta a ce si cum mancam nu poate fi decat de folos.

Intrviu Adi Hadean

Da mai departe!
Share on FacebookEmail this to someoneTweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Ce parere ai?

comentarii