La ce ma gandesc eu in timpul unui semimaraton

La ce ma gandesc in timpul unui semimaraton

De la start pana la kilometrul cinci ma tot intreb cum am reusit sa termin un maraton, apoi ma uit la cei din jurul meu si incerc sa intuiesc la ce se gandesc ei, care este obiectivul lor si de ce sunt ei aici.

De pe la kilometrul cinci pana pe la kilometrul saisprezece reusesc sa alerg din placere, ma detasez de toate intrebarile si de toate nedumeririle care ma framanta, nu ma mai gandesc daca pasesc corect, daca am baut suficienta apa, nu incerc sa imi imaginez pe unde sunt pe harta traseului pe care am cercetat-o inainte si nici nu incerc sa ma gandesc ce traseu ma asteapta mai departe. In etapa asta de alergare imi vin cele mai neobisnuite idei, stiu mai ales cum ar trebui sa imi eficientizez munca la birou. Imi dau seama ce carti interesante ar mai trebui sa citesc si schitez in minte concepte revolutionare utile pentru job.

La semimaraton, de la km 19 incepe un alt fel de alergat. De aici incep sa urmaresc tablitele cu numarul de kilometri, incep sa imi amintesc exact cate urcari si cate coborari mai am pana la linia de sosire. Imi dau seama ca ma chinui singura, incerc sa imi revin si sa alerg din nou cu bucurie. Dupa cum poate ai intuit, este ceva temporar si apoi iar ajung la ganduri interesante. Ma gandesc cum ar trebui sa procedez daca m-as accidenta rau de tot, cat timp le-ar lua organizatorilor sa ma gaseasca, cam ce repere ar trebui sa le dau, ma gandesc cine i-ar anunta pe ai mei. Fac iar o pauza si incep sa alerg mai cu pofta si  sa incerc sa ma detasez de gandurile negre. Incerc sa ma concentrez pe super ideile de mai devreme astfel incat sa nu le uit, si reusesc sa alerg din nou cu drag.

Dupa ce trec linia de finish, medalia isi gaseste locul la gat si entuziasmul de moment dispare, incerc sa revizuiesc super ideile, dar ghiciti ce? Nu imi mai amintesc de ce ar fi ceva interesant la ele sau elementul-cheie care le facea atat de deosebite.

Gustul de la finalul unui semi este unul interesant, de fiecare data diferit.

Da mai departe!
Share on FacebookEmail this to someoneTweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Ce parere ai?

comentarii