Runkeeper

Runkeeper

Runkeeper este una dintre cele mai populare aplicatii pentru alergatori si e compatibila atat pentru Android cat si pentru iOS. A fost lansata in 2008 de catre Jason Jacobs si are in prezent 10 milioane de descarcari si un rating de 4.4 din 5 stele de catre utilizatori pe Google Play.

Activitatile pentru care inregistreaza data sunt: alergare, plimbare, ciclism, catarare, inot, mountain biking, vaslit, ski, ski-fond, snowboarding, patinaj si altele. Pentru fiecare dintre aceste activitati sportive, aplicatia colecteaza date precum: ritm, distanta, numar de calorii (determinat in functie de datele personale introduse – inaltime, greutate si sex), durata antrenamentului.

Runkeeper realizeaza clasamente si statistici in privinta performantelor noastre in functie de distanta parcursa. La finalul unui antrenament, pe langa datele mentionate mai sus mai apare si o comparatie cu alte antrenamente ale tale desfasurate pe aproximativ aceeasi distanta, astfel ca faciliteaza auto-evaluarea.

Runkeeper creeaza periodic provocari pentru utilizatorii aplicatiei si pune la dispozitie premii interesante pentru castigatori. In 2014 premiul a fost un LG Lifeband.

Aplicatia are un sistem de utilizare intuitiv, iar pentru folosirea acesteia este necesar ca setarea GPS a telefonului sa fie activa. Puteti urmari ulterior numarul de kilometri alergati intr-o saptamana, luna, an si diferenta de nivel.

Totodata, aici puteti gasi si planuri de antrenament atat pentru incepatori, cat si pentru cei care doresc sa isi imbunatateasca performantele.

Aplicatia este disponibila in doua formate: unul gratuit (cel prezentat mai sus) si unul premium (care pune la dispozitia utilizatorului mai multe statistici), contra cost: 32.33 RON/luna sau 129.42 RON/an.

Da mai departe!
Share on FacebookEmail this to someoneTweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Ce parere ai?

comentarii